SOULECTION: UNITE COMPILATION

Zaterdagochtend 7 uur, ik warm wat water op voor een kopje groene thee (as usual) en zet me neer voor mijn pc.  Na het checken van mijn mails, surf ik meteen naar Soundcloud. Een vaste routine ondertussen. Sinds de start van het academiejaar vind ik doordeweeks namelijk geen tijd meer om nieuwe muziek te zoeken. Alle schade in het weekend ophalen dus.

Lang moest ik niet scrollen vooraleer ik merkte dat mijn favoriete label, Soulection, wat nieuws had uitgebracht. Ik had nog niet op play gedrukt, of mijn dag kon al niet meer stuk. De Unite Compilation is een verzameling tracks van 8 verschillende producers waaronder enkele persoonlijke favorieten: Monte Booker, Sango, Esta, Naji… Dit kon niet anders dan heel goed zijn.

De compilatie is bovendien heel bijzonder en wel om deze reden: Alle tracks zijn gratis beschikbaar voor te beluisteren, maar je kan het evenwel downloaden tegen een prijsje. En hoeveel mag dat kosten? Wel, dat kies je bij deze zelf. Het label schenkt alle donaties aan de slachtoffers van orkanen en aardbevingen in o.a  Puerto Rico, Virgin Islands, Dominica and Mexico. Een platenlabel met een hart van goud ! Zo klinkt het op hun facebookpagina:

Music is a universal language and we are a blessed to have a platform like Soulection to help those in need. We present to you, ‘Unite: A Relief Compilation’

Inmiddels heb ik alle nummers al verschillende keren beluisterd en ik zou durven stellen dat dit een van de sterkste compilaties in de Soulection geschiedenis is. Ze hebben er al vele uitgebracht maar de Unite collection is wel echt een schot in de roos.

 

 

Ik ben alvast benieuwd wat jullie van dit pareltje vinden. Tot snel !

Love,

Cece.

Advertisements