Cece selects II

Voorbije week was mijn playlist éen grote mengelmoes van ‘new new’ en old school vibes. Van de allernieuwste namen in de urban scene tot De la Soul. In mijn tweede CECE SELECTS breng ik jullie the best of both worlds.

Echt heel  oldschool kan je dit nummer niet noemen, want het dateert nog maar van 2016. Maar het bezit wel die typische old school groove, eigen aan De la Soul. Voor dit pareltje werkten ze samen met de legendarische Snoop Dogg. Allebei big names die met Pain een soulful, funky tune brengen waarop ik op men 50ste nog zal swingen.

 

Als tweede stel ik jullie voor aan het gloednieuwe en allereerste soloproject van Brent Faiyaz. De getalenteerde R&b zanger is al langer gekend als frontman van ‘Sonder’, een project in samenwerking met producers Dpat en Atu. Faiyaz ziet zichzelf als een student van alles wat er in zijn omgeving gebeurt en die observaties vertaalt hij dan in zijn muziek.  All I want  is een perfect voorbeeld van hoe de storytelling in combinatie met zijn zachte stem je helemaal kan inpakken. I’M A FAN !!

Hoe kan het in hemelsnaam dat ik nog nooit eerder van CALEBORATE hoorde? I mean, luister naar dit lied. Veel meer uitleg heeft het niet nodig. Er zit een soort optimistische vibe in zijn muziek, iets heel catchy dat steeds blijft terugkomen. Hij heeft al 3 albums op zijn naam staan, die ik momenteel een voor een grondig aan het beluisteren ben. Het verbaast me trouwens enorm dat je de artiest amper op social media ziet passeren. Ik ga gewoon rustig afwachten tot hij een hit scoort en dan heel het internet doorbreekt. Laat me gerust weten of jullie ook zo enthousiast over hem zijn als ik.

LOVE, Cece.

 

Info: pigeonsandplanes.com
Featured image: genius.com

Advertisements