Cece selects III

Het is alweer tijd voor een derde editie van ‘CECE SELECTS’, waarin ik mijn top 3 nummers van de voorbije week deel.

Als eerste een throwback naar mijn 10-jarige ik die voor de TV stond mee te dansen op Justin Timberlake’s Rock your body. Alsof ik elk moment gecast kon worden voor zijn volgende clip… Good times, good times. Deze versie is echter een edit van producer KRS, die erin geslaagd is van een legendarische hit, een bomb-ass remix te maken. De producer kondigde aan dat hij vanaf heden 2 nieuwe tracks per maand zal proberen uitbrengen. Wel, als ik dit hoor kan ik enkel zeggen: laat maar komen !

Dounia’s Casablanca is echt fresher than fresh. Ik neem het wel niemand kwalijk die nooit eerder van Dounia hoorde. De 20-jarige Marokkaanse singer-songwriter releasede nog maar net haar debuut album op 20 oktober. Vers van de pers dus. Nochtans kennen ze haar in the USA al langer, vooral via haar Instagram-page dan. Naast muziek is ze namelijk ook actief als model die all about body positivity en feminisme is. Ik zou zeggen, follow haar hier en go see for yourself !

Als laatste: Tropical uit Rome Fortune’s tweede album Beautiful Pimp ii, gereleased in 2014. Een dikke 3 jaar geleden dus en toch leerde ik deze pas kennen. Nochtans volg ik Rome Fortune al een hele tijd, omdat zijn flow me altijd al heeft kunnen pleasen. Liedjes als deze beluister ik eigenlijk niet voor de tekst, want let’s be honest, heel diepgaand is Fortune’s Tropical niet . Maar het hoeft voor mij niet altijd diepgaand te zijn. Zoals Rome zelf suggereert in de hook : “Feel good like this”, is het een mellow hiphoptrack met een hoog feel-good-gehalte.

Love, Cece

Featured Image: Josh Wehle Photography
Advertisements