INTERIOR | DARK GREEN

Ik heb altijd al gehouden van interieurdesign. Toen ik 3 jaar geleden op mezelf ging wonen en mijn studio zelf mocht inrichten vanaf 0, dat was echt een ‘living dream’. Uiteraard doe je zo iets niet elke dag, een plek inrichten. Je kan wel af en toe kleine aanpassingen maken hier en daar, nieuwe spulletjes kopen of je plant vervangen omdat je de oude verwaarloosde… (oops !) Daarom houd ik me graag bezig met online af en toe moodboards te maken van interieurideetjes die me op dat moment inspireren.

In mijn eerste moodboard draait alles om mijn laatste obsessie: dark green. Ik weet niet wat het is met de kleur, maar plots fascineert die mij enorm. Al weken aan een stuk zoek ik in elke winkel of ze iets in dat diepe groen hebben. Het straalt iets luxueus uit en is ook heel mooi gecombineerd met gouden items. Vooral velvet groene items zijn een mooie aanvulling en een eyecatcher in je interieur.  Nog een voordeel aan de kleur is, dat ze niet snel zal vervelen.

Hieronder vind je mijn moodboards  met inspiratie voor je living, badkamer en keuken. De bronnen staan telkens vermeld onder de foto, moesten jullie geïnteresseerd zijn in bepaalde items en meer info willen. Ik ga alvast binnenkort een paar groene kussens aanschaffen en kijken hoe dat staat in mijn interieur.

2
1 & 2: behance.net 3. H&M Home
3
1.naturalmavens.com 2.roomed.nl 3.desiretoinspire.net 4.thedesignfiles.net
4
1.domino.com 2.Pascale Naessens for Serax 3. H&M Home 4.stilleben.dk

Love, Cece

Advertisements