Cece selects IV

Het is alweer tijd voor een nieuwe selectie en ik kon niet anders dan beginnen met Lemme Show U  van producer SAVON. Het is 1 van de 9 (geweldige !) nummers op zijn , net gereleasede album.  Savon zijn stijl kan je doorgaans beschrijven als downtempo,  future beats met een electronic R&B tune erdoor heen. Elk nummer op Yours Truly is werkelijk het beluisteren waard, zowel de instrumentals als die met vocals. Dat kan ook niet anders met big names zoals Waldo, Lou Phelps en Sango.

Het is geen geheim dat ik nummer 1 fan ben van Aminé. 3 jaar geleden merkte ik hem voor het eerst op, toen hij samen met producer Kaytranada ‘Not At All’ uitbracht. Sindsdien ben ik helemaal verliefd op zijn werk. Squeeze is de eerste track die Aminé dropt sinds de release van zijn debuutalbum Good For You voorbije zomer. Zoals we van Aminé gewend zijn trakteert hij ons weer op vindingrijke woordspellingen, dit keer over het succes van zijn carrière. Dat alles gecombineerd met de aanstekelijke bass-heavy beat, zou wel eens voor een volgende big hit kunnen zorgen.

Deze week sluit ik af met Hare Squad, een groep die je zeker in het oog moet houden als je er nog nooit over hoorde. Dit muzikaal trio brengt de perfecte blend tussen hip-hop en soul. Volgens mij is dit trouwens de eerste en enige Ierse groep ooit in mijn playlist, maar wat mij betreft mogen ze er nog een lange tijd in blijven staan. Fun fact over dit nummer Pure: het werd opgenomen in dezelfde studio waar Michael Jackson soms tracks opnam.

Love, Cece

Info Hare Squad: http://www.purplesneakers.com.au/2017/06/watch-hare-squead-pure/
Photo Credits: independent.ie

 

Advertisements