New in: Kiehl’s midnight recovery duo

Skincare sunday !! Het is zo ver, ik kan het niet langer ontkennen. De skincare-verslaving is een feit. Het is zelfs tot een punt gekomen waar ik skincare verkies boven make-up. Urenlang kan ik mijn research voor school negeren om op zoek te gaan naar de nieuwste snufjes. Het liefst van al zo natuurlijk mogelijk en dierproefvrij. Twee waarden waar ik steeds meer belang aan hecht. 

Eerder schreef ik op mijn blog al met veel lof over  Kiehls. Steeds meer ben ik van het merk gaan houden en vorige week besloot ik langs te gaan om 2 nieuwe productjes op te pikken; Kiehls Midnight Recovery Cleansing Oil & Midnight Recovery Concentrate. 

MidnightRecoveryKiehls1

Midnight Recovery Concentrate

In Amerika is het een bestseller en na een weekje uitproberen snap ik waarom. De concentrate,  bestaat voor 99% uit natuurlijke bestanddelen is werkelijk een wonderolie. Het bevat geen parabenen, maar zit daarentegen boordevol essentiële oliën; De lavendel is heel erg kalmerend en ideaal voor het slapengaan. Bovendien helpt het om rode vlekken tegen te gaan. Squalaan zorgt dan weer voor een soepele huid en geranium houdt de olieproductie in evenwicht.  De koriander- en rozebottelzaadolie zorgen ten slotte voor een stevige dosis essentiële vetzuren die de huid optimaal hydrateren. En we weten het allemaal: hydration = key. Zeker tijdens de winter waar je huid wel eens doffer durft aanvoelen dan gewoonlijk.

 

IMG_6060

Cleanse, cleanse, cleanse

Naast hydrateren is reinigen ook ontzettend belangrijk. Het liefst twee keer per dag voor een goed resultaat. En ladies, kruip alsjeblieft nooit met je make-up nog aan onder de wol, want dat is gewoon fataal voor je huid. Dat gezegd hebbende, is de Midnight Recovery Cleansing Oil de perfecte oplossing voor ‘s avonds. De lichte oliemix haalt de meest hardnekkige make-up (zoals waterproof mascara) en onzuiverheden weg. Het laat geen vettig laagje achter op de huid en je hebt meteen een schoon oppervlak voor de  Recovery Concentrate aan te brengen.

Love for Kiehls

Ik ben echt helemaal weg van mijn nieuwe productjes en  het merk Kiehls in algemeen. Ze maken hun beloftes waar. Na 1 week uitproberen, merkte ik al verschil op. De verpakking is trouwens to-die for ! Rond de feestperiode lanceren ze namelijk kerstedities van enkele producten uit hun gamma.

Trouwens, net zoals vorige keer, kreeg ik weer een overvloed aan staaltjes mee naar huis, dit keer ook met producten voor mannen. Laat me gerust weten als jullie benieuwd zijn naar hun men skincare. Dan laat ik mijn proefkonijn (a.k.a papa) de test ondergaan en schrijf ik een volgende blogpost daarover.

Love, Cece

Voor meer info over de verschillende formaten en prijzen, kan je de officiële site van Kiehls bezoeken.

 

 

Advertisements