Interior Essential: The Laundress Home spray n°247

Iedereen die mij nog maar een beetje kent, weet dat ik een enorme ‘perfumejunkie’ ben. Mijn collectie geurtjes blijft maar aangroeien en om de haverklap heb ik wel weer een nieuwe parfum op het oog.  Of het een overbodige luxe is? Misschien. Of ik er alleszins héél erg gelukkig van word? Jazeker ! En dan heb ik het niet enkel over parfum voor mezelf. Ook geurtjes voor in het huis vallen onder deze categorie…

Home Spray n°247

Gisteren kreeg ik  als pre-kerstcadeautje de Home Spray n° 247 van The Laundress. Een home scent geschikt voor alle (!) kamers in je huis dus dat is al win-win aangezien ‘ie echt overal past. Maar ook je beddengoed, dekens en kleding kan je hiermee tussen het wassen door even opfrissen. Een all-rounder dus. De mix van eucalyptus met denneboom, rozen, lelies, bergamot en tijm geven meteen een fris gevoel. Tegelijk werken de essentiële oliën ook relaxerend. Ik testte het even uit op mijn kussensloop, net voor het slapengaan en je voelt je meteen helemaal ‘zen”‘.

thelaundress2

About the brand

The Laundress werd in 2013 opgericht in New York en staat sindsdien garant voor ecologische wasproducten op basis van enkel natuurlijke ingrediënten. Fijn spul in een fraaie packaging, die ook nog eens biologisch afbreekbaar is. Dat is voor mij echt een grote plus, aangezien ik  steeds meer erop let om duurzaam te kopen. The Laundress test trouwens ook niet op dieren dus dat is mooi meegenomen.  Check zeker eens de site voor meer info.

Marie-Marie

Zelf kocht ik de spray bij een van men allerfavoriete plekjes in Antwerpen: Marie-Marie. In de 2 prachtige winkelpanden vind je een ruim assortiment vol modieus bed- en badlinnen, aangevuld met alle mogelijke huisaccessoires die je je maar kan bedenken. Wedden dat zelfs als je niets nodig hebt, je hier niet met lege handen naar huis gaat?

Marie-Marie is trouwens ook the place to be voor iedereen die nog inspiratieloos is en dringend op zoek naar een kerstcadeau. You can never go wrong met een leuk geschenk voor iemands interieur. Veel origineler dan een envelop met geld of een kerstrui die daarna toch het hele jaar in de kast belandt.

Op de site van Marie-Marie vind je alle info en de merken in hun assortiment.

Love, Cece

Advertisements