Wat jij nodig hebt van Lush

Dat ik van natural skincare houd, is vast geen geheim meer. Eerder deelde ik met jullie in deze post (klik) mijn natuurlijke verzorgingsroutine. Hoewel ik mij aan één vaste routine probeer te houden,  experimenteer ik af en toe toch graag eens met nieuwe producten.  Vandaag review ik voor jullie enkele van mijn laatste aankopen bij Lush.

Lush is, without doubt, een van de meest natuurlijke, eerlijke merken in the scene. Ik zou hierover een volledig aparte post kunnen schrijven, maar dan wijken we te veel af van de review. Hieronder toch even een kort lijstje van de ‘basics’ die ik wil meegeven;

FACTS

  • Alles wordt handgemaakt 
  • Lush is volledig dierproefvrij
  • Verpakkingen zijn recycleerbaar
  • Ze werken enkel met verse ingrediënten (zie: houdbaarheidsdatum potjes)
  • Lege producten kan je inleveren – per 5 potjes krijg je een cadeautje (win!)

Genoeg redenen dus om geld te spenderen bij Lush zonder schuldgevoel.

maskmagnamintayMask Of Magnaminty

Dit zuiverende masker kan je zowel gebruiken op je gezicht als op je lichaam. Natuurlijke kleisoorten zorgen voor propere poriën, honing heeft een mild effect terwijl gemalen adukibonen dan weer functioneren als een scrub. Als je van munt houdt, dan is deze zeker een aanrader maar blijf ervan weg als dat niet je ding is. De mintgeur is best intens. Zelf ben ik hier wél  fan van en ik gebruik het masker dan ook op regelmatige basis. Natuurlijk hoef je geen mirakels te verwachten, maar het helpt alleszins om verstopte poriën  te reinigen en je huid zal gehydrateerd aanvoelen. 

PRIJS : €8,45 voor 125 gram en €16,45 voor 315 gram

Tea Tree Toner

Wellicht een van de meest verfrissende toners die ik ooit testte.  Tea tree is echt een topper om bacteriën die puistjes veroorzaken te bestrijden. Het probleem is echter dat producten met ‘tea tree’ claims vaak amper van het spul bevatten. Gelukkig is dat bij Lush niet het geval. Je kan deze toner zowel rechtstreeks op het gezicht spuiten, maar evenwel eerst op een watje aanbrengen. Welke methode je ook gebruikt, effectief zal het zijn! Breng dit ‘s ochtends en ‘s avonds aan, nadat je je reiniger hebt gebruikt.

PRIJS :  € 6,95  voor 100 ml en € 13,25 voor 250 ml.helpinghands

Helping hands 

Door het koude, Belgische winterweer van de voorbije dagen en het dagelijks afwassen zijn mijn handen er weer heel erg aan toe. Kloven, vervellende plekjes, you name it…  Tot nu toe had ik nog geen enkele handcrème gevonden die mijn kwaaltjes kon oplossen.  Ben jij, net zoals mij, slachtoffer van enorm droge handen? Fear no more! Helping Hands is wat je nodig hebt.  Amandelolie, Shea Boter, Cacaoboter... één voor één voedende ingrediënten. Zoals je ziet op de foto is de textuur erg licht. Het grootste pluspunt is dan ook dat ‘ie erg snel intrekt.

PRIJS: € 12,95  voor 100 g

Roots

Last, but DEFINITELY NOT least: het haarmasker Roots. Wat een lifesaver! Dit masker is bedoeld voor iedereen met fijne lokken en helpt om het haar te verstevigen van bij de aanzet. Wederom heel fris met munt en citrusvruchten. Gebruiken is heel simpel: aanbrengen op de  hoofdhuid, starten bij de haarwortels > erin masseren > zo’n 30 minuten laten intrekken > uitspoelen.  Resultaat: lokken die aanvoelen als zijde en op lange termijn sterker haar. Wil je meer informatie over de ingrediënten? Surf dan zeker eens naar de officiële site van Lush

PRIJS : 19.95 voor 225 g 

Kenden jullie deze Lush producten al? Hebben jullie zelf nog aanraders of tips voor mij? Let me know!

Schermafbeelding 2018-02-03 om 14.51.19

 

 

 

 

 

Advertisements